De Britse premier Boris Johnson in het Lagerhuis.
Volledig scherm
De Britse premier Boris Johnson in het Lagerhuis. © via REUTERS

Lagerhuis aan de slag met brexitwetgeving: geraakt Johnsons deal nog op tijd door parlement?

Britse parlementariërs mogen zich vandaag buigen over de nieuwe brexitwetgeving. De regering wil die in drie dagen tijd door het Lagerhuis loodsen, maar moet die planning nog wel voorleggen aan de parlementsleden.

5 reacties

 • Frank Van den Bulck

  1 jaar geleden
  Zoals ze nu bezig zijn, is het tegen het eind der tijden nog niet opgelost. Een kat vind haar jongen niet meer terug in deze janboel.
 • Rik Muylaert

  1 jaar geleden
  Erwin, de meerderheid van de britten wil eruit. Anders hadden er wel meer gestemd om erin te blijven. De waarheid zal in het midden liggen. Het interesseert de meeste britten niet, toen niet, nu niet.
 • Peter Borft

  1 jaar geleden
  Leuk hoe iedereen goochelt met dezelfde cijfers om zijn gelijk te bewijzen
 • Erwin Van Roy

  1 jaar geleden
  frans Peeters wat is de wil van de bevolking dan want hoe doet alsof alle Britten eruit willen. maar dat is niet zo. en ze willen er al zeker niet uit zonder Deal. uiteindelijk zijn er maar 17,5 miljoen Britten die eruit willen en dat op 51 miljoen stemgerechtigde. dus maar 1/3 die eruit willen.
 • Frans Peeters

  1 jaar geleden
  Hoop dat de democratie zal zegevieren en de wil van de bevolking respecteert wordt
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"