Kyle Rittenhouse (18), die twee mensen doodschoot tijdens Black Lives Matter-protesten, vrijgesproken: beelden tonen hoe hij na vonnis in armen advocaat valt

Kyle Rittenhouse is vrijdag vrijgesproken door een volksjury. “Niet schuldig over de hele lijn”, luidde het verdict. Rittenhouse barstte in tranen uit en zakte in elkaar na het vonnis. De jonge Trump-aanhanger schoot vorig jaar in Kenosha, Wisconsin twee mensen dood en verwondde een derde persoon tijdens Black Lives Matter-betogingen, nadat de 29-jarige Afro-Amerikaan Jacob Blake door een politieagent in de rug werd geschoten. De tiener riskeerde levenslang. 

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.