ANP
Volledig scherm
© ANP

Kruidvat ontslaat kassierster omdat ze 'gratis' crème gebruikte

Een kassierster die zich in een Nederlandse vestiging van de drogisterijketen had ingesmeerd met crème uit een gratis testverpakking, is door Kruidvat de laan uitgestuurd.

38 reacties

 • Lydia Snel

  5 jaar geleden
  Klanten kregen het bij besteding van 10€ dus echt helemaal gratis is het dan ook weer niet. Maar om haar nu te ontslaan gaat ook wel erg ver, ze hadden ook kunnen zeggen dat ze het niet meer mag doen.
 • Rudy Van Schelvergem

  5 jaar geleden
  De mensen die haar ontslagen hebben zijn er waarschijnlijk die duizenden euro’s stelen.
 • johan lanoot

  5 jaar geleden
  Joke Gernaze, China is geen rechtse maar een linkse dictatuur! Communisme is links en dictatoriaal! Dit ter zijde, want ik denk niet dat de Chinese eigenaar zich moeit met een Hollands filiaaltje uit Rotterdam.
 • Richard Tolenaars

  5 jaar geleden
  Heel erg dat er hier mensen zijn die dat nog normaal vinden ook. Ik zou ze niet in dienst willen hebben.
 • Karine Roeland

  5 jaar geleden
  Als alle kassiersters dit doen, dan zijn er voor de betalende klanten geen gratis artikelen meer.
 1. Russische staatsmedia voeren Filip Dewinter (Vlaams Belang) op als ‘nucleair expert’: “Wat een grap”
  30

  Russische staatsme­dia voeren Filip Dewinter (Vlaams Belang) op als ‘nucleair expert’: “Wat een grap”

  Filip Dewinter kennen we in Vlaanderen als kopstuk van Vlaams Belang, maar in Rusland wordt hij opgevoerd als 'nucleair expert’ in de propagandamedia. Daar zou Dewinter hebben beweerd dat er Amerikaanse kernkoppen in Oost-Europa staan. Volgens de woordvoerder van Vlaams Belang is “alles uit de context getrokken”, Dewinter zelf lacht het 'Russische artikel’ weg op Twitter. “Zoals altijd is de waarheid het eerste slachtoffer van iedere oorlog.”
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.