Kris Kremers (links) en Lisanne Froon.
Volledig scherm
PREMIUM
Kris Kremers (links) en Lisanne Froon. © Uit boek Verloren in de jungle

Kris en Lisanne gingen hiken in Panama, maar kwamen de jungle nooit meer uit

Het is nog steeds een mysterie dat wereldwijd leeft: wat gebeurde er in Panama met de Nederlandse backpackers Kris (21) en Lisanne (22)? Voor hun boek ‘Verloren in de jungle’ reconstrueerden Marja West en Jürgen Snoeren de verdwijning van de vriendinnen: “De laatste foto van Kris raakte mij. Ze is net een stroompje overgestoken en kijkt achterom. Maar haar glimlach lijkt vermoeid. Wist ze dat ze in de problemen zaten?” Dit weten we over de laatste momenten van Kris en Lisanne.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Pijnlijke beelden voor autofans: gesmokkelde luxewagens worden in Manilla met een kraan vernietigd
  2

  Pijnlijke beelden voor autofans: gesmokkel­de luxewagens worden in Manilla met een kraan vernietigd

  In Manilla, in de Filipijnen, heeft het douanebureau voor de tweede keer dit jaar een aantal gesmokkelde luxewagens vernield. Zo’n 21 auto’s, die samen 58 miljoen Filipijnse peso (ongeveer 1 miljoen euro) waard waren, werden met een kraan volledig vernield. De wagens zouden tussen 2018 en 2020 door verschillende smokkelaars in het land zijn binnengebracht, waarna ze telkens in beslag werden genomen.