De Russische president Vladimir Poetin.
Volledig scherm
De Russische president Vladimir Poetin. © AP

Krim-leider: “Kremlin zal uiteenvallen als Poetin het schiereiland verliest”

Het Kremlin zal uiteenvallen als Oekraïne het schiereiland de Krim, dat in 2014 illegaal werd geannexeerd, herovert. Dat zegt Refat Chubarov, de leider van een etnische groep die al decennia haar thuisbasis heeft op de Krim, in een interview met de Oekraïense radiozender Radio NV.

27 reacties

 • nick brouwers

  2 maanden geleden
  De Rus krijg je daar niet meer weg.
 • Willy Stinissen

  2 maanden geleden
  Wat zou daar toch maar in de grond steken dat zo veel miserie waard is?
 • Theo Lavers

  2 maanden geleden
  Ongelofelijk dat in 2022 nog steeds mensen sneuvelen voor dwaze zelfzuchtige leiders? met super ego, die niet eens in staat zijn om hun bevolking een basis levensstandaard te geven .Nooit meer Hitler is de zoveelste loze politieke belofte. We zitten midden in barbaarse nog erger dan de middeleeuwen toestanden een mens onwaardig.
 • haagen marcel

  2 maanden geleden
  Voor een lap grond die door Croetsjof in vlaag van zinsverbijstering aan Ukraine is gegeven gaan we duizenden mensen laten sterven. Oorlog is geen computerspel. Alhoewel de navo zit aan de console en wil steeds naar een hoger niveau. Zonder zelf doden, gewonden of vernielingen te ervaren. Dat is voor de mensen aan beide zijde.
 • MARTINA HEREMANS

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat Oekraïne alles terug in handen krijgt .
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Hoofd Oekraïense inlichtingendienst: “Kans is klein dat Poetin oorlog overleeft, gesprekken over opvolging zijn nu al bezig”

  Hoofd Oekraïense inlichtin­gen­dienst: “Kans is klein dat Poetin oorlog overleeft, gesprekken over opvolging zijn nu al bezig”

  “De kans is klein dat Vladimir Poetin de oorlog overleeft. Er zijn nu al gesprekken aan de gang in Rusland over zijn opvolging.” Dat verklaarde Kirill Budanov, het hoofd van de Oekraïense inlichtingendienst, in een uitgebreid vraaggesprek met de militaire nieuwswebsite The War Zone. De topman had het onder meer ook over de naderende strijd om sleutelstad Cherson en de mogelijke inzet van nucleaire wapens.