Tot dusver is nog geen schade gemeld.
Volledig scherm
Tot dusver is nog geen schade gemeld. © Photo News

Kreta opgeschrikt door zware aardbeving: “Het hele eiland trilde”

Het Griekse eiland Kreta is opgeschrikt door een zware aardbeving. Die had volgens de eerste berichten een kracht van 6,0. "Het was een zware schok. Het hele eiland trilde, maar gelukkig is tot dusver geen schade gemeld”, aldus gouverneur Stavros Arnaoutakis.

2 reacties

 • Luke Vincke

  2 jaar geleden
  Niemand opgevallen dat er de laatste maanden over heel de wereld, zware aardbevingen zijn, tot zelfs in Europa in gebieden waar die uiterst zeldzaam zijn? Verbergt men iets voor ons? Er zijn wetenschappelijke theorieën die stellen dat periodes van aardbevingen gepaard gaan in de geschiedenis met periodes van AFKOELING van de planeet.
 • Jean-Pierre Vercruysse

  2 jaar geleden
  Gelukkig is er geen schade want Kreta is een zeer mooi Grieks eiland
 1. Voormalig Brits parlementsvoorzitter John - 'Order, order!’- Bercow stapt over naar Labour: “Conservatieven zijn uitgegroeid tot populistische, soms xenofobe partij”
  6

  Voormalig Brits parlements­voor­zit­ter John - 'Order, order!’- Bercow stapt over naar Labour: “Conserva­tie­ven zijn uitge­groeid tot populisti­sche, soms xenofobe partij”

  John Bercow heeft de Britse Conservatieven verlaten en is overgestapt naar Labour. Bercow raakte tijdens de brexit-saga bij het grote publiek bekend als de parlementsvoorzitter die de woelige debatten moest leiden. Heel vaak riep hij “Order, order!" om het House of Commons in het gelid te krijgen. Bercow zat hoegenaamd niet op de lijn van de harde brexiteers uit zijn toenmalige partij.