De Amerikaanse president Joe Biden (links) en de Russische president Vladimir Poetin (rechts).
Volledig scherm
De Amerikaanse president Joe Biden (links) en de Russische president Vladimir Poetin (rechts). © AFP

Kremlin verwerpt kritiek van president Biden: “Rusland neemt strijd tegen klimaatopwarming wel ernstig”

Het Kremlin heeft gereageerd op de uitspraken van de Amerikaanse president Joe Biden. Die uitte op de klimaatconferentie (COP26) in Glasgow scherpe kritiek op de afwezigheid van de leiders van China en Rusland, twee van ‘s werelds grootste vervuilers. Volgens het Kremlin neemt Rusland de strijd tegen de opwarming van de aarde wel degelijk serieus. 

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Zwaar zieke Amerikaan (31) ziet harttransplantatie door de neus geboord omdat hij niet gevaccineerd is
  Play

  Zwaar zieke Amerikaan (31) ziet harttrans­plan­ta­tie door de neus geboord omdat hij niet gevacci­neerd is

  Een zwaar zieke vader van twee kinderen is in Boston van een wachtlijst voor een harttransplantatie gehaald omdat hij niet gevaccineerd is. DJ Ferguson gelooft niet in de heilzame werking van een prik, maar vreest in zijn specifiek geval ook voor de gevolgen als zijn hartspier ontstoken zou raken. Myocarditis wordt inderdaad beschouwd als een zeldzame bijwerking van coronavaccins.