Saïd Razzouki
Volledig scherm
Saïd Razzouki © Politie

Kopstuk Nederlandse Mocro-maffia opgepakt in Colombia

Saïd Razzouki (47), de ‘nummer twee’ van de Taghi-clan, is opgepakt in Colombia. Dat meldt de Landelijke Eenheid na berichtgeving door De Telegraaf.

2 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  2 jaar geleden
  Waarom heb ik steeds de indruk dat Nederland, ook internationaal betere kaarten heeft dan wij?
 • lutgarde verijke

  2 jaar geleden
  Opvolger is al waarschijnlijk beter en zal beter verdienen dan alle dagen te gaan werken tot uw 67, voor de pechvolgels een paar jaartjes in Europa Hotel met kost en inwoon daarna gaan verderdoen of rentenieren!
 1. LIVE. Onderwijsveld wil quarantaineregels aanpassen, minister Weyts stelt eerste ontwerp coronabarometer voor onderwijs voor
  5

  LIVE. Onderwijs­veld wil quarantai­ne­re­gels aanpassen, minister Weyts stelt eerste ontwerp coronabaro­me­ter voor onderwijs voor

  Het gemiddelde aantal dagelijkse besmettingen in ons land nadert de kaap van de 50.000. De omikronvariant is inmiddels al goed voor 93 procent van het totale aantal besmettingen. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke stelt intussen voor om tijdelijk kinderen, die een hoogrisicocontact hebben gehad maar negatief testen op het coronavirus, toch naar school te laten gaan. Hij wil ook af van de verplichting om een klas te sluiten na vier besmettingen. Lees alle nieuwe ontwikkelingen rond het coronavirus in dit liveblog.