Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Koppel ziet cruiseschip net voor neus vertrekken. Crew zwaait hen uit met megahand

BuitenlandEen video van een koppel dat tijdens een cruise in de Caraïben het vertrek op het eiland Sint-Maarten miste, wordt massaal bekeken. De beelden tonen hoe de twee toeristen machteloos moeten toezien hoe het schip de haven uitvaart. En hoe een bemanningslid met een gigantische hand staat te zwaaien met het woord ‘bye’ erop.

37 reacties

 • Hania Doms

  2 jaar geleden
  Om te lachen, mensen lopen zelfs niet ,je wordt verwittigd , altijd voldoe nde informatie. Dus Zorg dat je op volgend eiland geraakt. Dure opgave. Mooie straf .
 • Roy Coocks

  2 jaar geleden
  Het is met sommigen altijd prijs. Ik was ooit in een vereniging die regelmatig reizen organiseerde en als we er ergens moesten vertrekken, waren het altijd en overal steeds dezelfden waarop men moest wachten.
 • Rudi Helmich

  2 jaar geleden
  Geen compassie. Cruiseschip calculeert altijd wat extra-rijd. Als je dan nog denkt dat 2000 mensen op U wachten. Bye bye
 • lindsey clauw

  2 jaar geleden
  Ja als je er op tijd moet zijn moet je er op tijd zijn. Ze kunnen niet altijd wachten op iedereen.
 • Jean-Pierre Vercruysse

  2 jaar geleden
  Excursies op verdere afstand van het schip gebruik ik de excursie van het schip. Kost misschien iets meer, maar dan is de rederij verantwoordelijk. Nota als een groep een beetje te laat is dan wachten ze! Als men zelf excursie doet, bv een stadsbezichtiging dan zorg ik steeds dat ik zelfs iets vroeger dan op de informatie staat, in de haven kom! Excursie op langere afstand waar een probleem zich voordoet, contact de agent van het reisbureau die aangegeven wordt door de rederij.
 1. Net als Goedele Liekens een ongeluk op vakantie? 5 vragen beantwoord over ziek worden in het buitenland

  Net als Goedele Liekens een ongeluk op vakantie? 5 vragen beantwoord over ziek worden in het buitenland

  Enkele dagen geleden liep Goedele Liekens op vakantie een dubbele enkelbreuk op. Dat bewijst nog maar eens dat op vakantie gaan vaak niet zonder zorgen of gevaren is. Er is altijd wel iemand uit het reisgezelschap die geveld wordt door ziekte. Soms gaat het om iets onschuldig als diarree, maar het kan -zoals bij Goedele- ook erger. Waar moet je dan op letten om torenhoge ziekenhuisrekeningen te vermijden en wat doe je als je de taal niet spreekt? We vroegen het aan Lynn Pellens, gezondheidsexperte bij Partena Ziekenfonds.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!