Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Koppel ziet cruiseschip net voor neus vertrekken. Crew zwaait hen uit met megahand

BuitenlandEen video van een koppel dat tijdens een cruise in de Caraïben het vertrek op het eiland Sint-Maarten miste, wordt massaal bekeken. De beelden tonen hoe de twee toeristen machteloos moeten toezien hoe het schip de haven uitvaart. En hoe een bemanningslid met een gigantische hand staat te zwaaien met het woord ‘bye’ erop.

37 reacties

 • Hania Doms

  2 jaar geleden
  Om te lachen, mensen lopen zelfs niet ,je wordt verwittigd , altijd voldoe nde informatie. Dus Zorg dat je op volgend eiland geraakt. Dure opgave. Mooie straf .
 • Roy Coocks

  2 jaar geleden
  Het is met sommigen altijd prijs. Ik was ooit in een vereniging die regelmatig reizen organiseerde en als we er ergens moesten vertrekken, waren het altijd en overal steeds dezelfden waarop men moest wachten.
 • Rudi Helmich

  2 jaar geleden
  Geen compassie. Cruiseschip calculeert altijd wat extra-rijd. Als je dan nog denkt dat 2000 mensen op U wachten. Bye bye
 • lindsey clauw

  2 jaar geleden
  Ja als je er op tijd moet zijn moet je er op tijd zijn. Ze kunnen niet altijd wachten op iedereen.
 • Jean-Pierre Vercruysse

  2 jaar geleden
  Excursies op verdere afstand van het schip gebruik ik de excursie van het schip. Kost misschien iets meer, maar dan is de rederij verantwoordelijk. Nota als een groep een beetje te laat is dan wachten ze! Als men zelf excursie doet, bv een stadsbezichtiging dan zorg ik steeds dat ik zelfs iets vroeger dan op de informatie staat, in de haven kom! Excursie op langere afstand waar een probleem zich voordoet, contact de agent van het reisbureau die aangegeven wordt door de rederij.