Cathy and Johnny Peoples
Volledig scherm
Cathy and Johnny Peoples © Summersett Funeral Home

Koppel sterft vier minuten na elkaar hand in hand aan coronavirus

50 jaar waren ze samen. Woensdag 2 september overleden ze ook samen, met amper vier minuten verschil, aan Covid-19. Johnny Lee Peoples (67) en zijn echtgenote Cathy Darlene Eaton Peoples, uit Salisburry in North Carolina, hielden elkaars hand vast, zoals ze dat vijftig jaar lang hadden gedaan. 

11 reacties

 • Gerd Van Hoof

  6 maanden geleden
  Bij dit bericht kan ik het niet droog houden.
 • ingrid grieten

  6 maanden geleden
  Na acht maanden wijzen alle cijfers uit dat het griepvirus wel degelijk dodelijker is als het coronavirus en het profiel van de slachtoffers identiek is. Hoge leeftijd, chronische aandoeningen en zwaar overgewicht. Staar je dus niet blind op corona.
 • Guido S.

  6 maanden geleden
  Echte liefde bestaat dus toch.
 • Ingrid Vlamynck

  6 maanden geleden
  Veel te jong om op zo een manier beide ouders, oma en opa te moeten verliezen. Hun enige troost is dat beide ouders hand in hand samen waren. “Iedereen zou zijn leven terug willen”, maar deze virus is een gemeen monster, dus we moeten echt allemaal die gouden regels blijven volgen hoe hard dit ook is ipv altijd die “ik” dat ik vaak zie in reacties. Denk aub aan de mensen die je dierbaar zijn. Heb in België enkel m’n ouders en ben ook alleen. Jammer dat sommigen het maar niet willen snappen...
 • leon verbeek

  6 maanden geleden
  Volgend jaar ook 45 jaar gehuwd ! Hopelijk sterf ik ook hand in hand ,met mijn zéér ,zéér, geliefde echtgenote. Alhoewel wij samen soms nogal kunnen zeuren en bekvechten, moet kunnen denk ik ! Groetjes aan alle liefdevolle tortelduifjes , het ga U goed.
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees