De verdwenen prinses Latifa al-Maktoem.
Volledig scherm
De verdwenen prinses Latifa al-Maktoem. © EPA

Koninklijke familie Dubai ontkent gijzeling prinses Latifa

De verdwenen prinses Latifa al-Maktoem ‘maakt het goed en krijgt thuis verzorging’. Dat zegt de koninklijke familie van Dubai vrijdag in een verklaring via de Britse ambassade. Het hof beklemtoont ook dat de 35-jarige prinses niet door haar vader, de emir van Dubai, wordt gegijzeld, zoals zij zelf zegt in een dinsdag uitgelekte video.

5 reacties

 • Danny De Graeve

  5 dagen geleden
  Marrianne, het zou u sieren mocht ge zwijgen als je der niks van kent.
 • Ludovic De Beuckeleer

  6 dagen geleden
  natuurlijk dat die dat gaan ontkennen , die zijn niet van de eerste leugen gebarsten daar, zeker een land om te laten links liggen , want wie herinnert zich nog dat enkele maanden geleden de vrouwen zich volledig moesten uitkleden voor ze het land konden verlaten ? of zijn we dat vergeten.
 • Marianne Van den Lemmer

  6 dagen geleden
  Jaja, moslimland hé, daar hebben vrouwen geen vrijheid. Benieuwd of ze nog iets meer gaan doen dan 'vragen hoe het ermee gaat'.
 • Enrique Nanderlues

  6 dagen geleden
  ontkennen zonder bewijs te leveren van het tegendeel is makkelijk natuurlijk. Maar bon zo lang je er zorgeloos op vakantie kan zal het wel goed zijn vermoed ik?
 • Bruno Verhoeven

  6 dagen geleden
  Ik heb ze nog gekend. Zo gek als snupkes. Teveel xtc en andere zaken.
 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 2. Geheime filmpjes schetsen duister beeld over situatie van prinses Latifa van Dubai: “Iedere dag vrees ik voor mijn veiligheid en mijn leven”
  Royalty

  Geheime filmpjes schetsen duister beeld over situatie van prinses Latifa van Dubai: “Iedere dag vrees ik voor mijn veiligheid en mijn leven”

  Waar is prinses Latifa van Dubai (35)? Na een mislukte ontsnappingspoging om uit de klauwen van haar vader te blijven, ontbreekt elk spoor van de jonge vrouw. Haar enige contact met de buitenwereld waren onthutsende video’s die ze in 2019 stiekem maakte vanuit een villa in Dubai. Maar nog datzelfde jaar verloren haar vrienden het laatste contact toen de filmpjes plots stopten. In de hoop om meer wereldwijde aandacht te vragen voor de ongelukkige prinses, delen ze de beelden nu met BBC. “Elke dag wordt de situatie wanhopiger.”
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch