Voormalig generaal Michael Flynn bij een pro-Trumpprotest in Washington DC. De opgestapte oud-veiligheidsadviseur kreeg onlangs een presidentieel pardon van de huidige president.
Volledig scherm
PREMIUM
Voormalig generaal Michael Flynn bij een pro-Trumpprotest in Washington DC. De opgestapte oud-veiligheidsadviseur kreeg onlangs een presidentieel pardon van de huidige president. © REUTERS

"Kondig staat van beleg af en houd nieuwe verkiezingen onder toezicht van leger”, zegt ex-veiligheidsadviseur Trump

Fanatieke aanhangers van de Amerikaanse president Donald Trump dringen er bij hem op aan de staat van beleg af te kondigen om te voorkomen dat zijn Democratische rivaal Joe Biden op 20 januari aan de macht komt. Een van de voornaamste pleitbezorgers is voormalig nationale veiligheidsadviseur Michael Flynn, die onlangs een pardon kreeg van Trump.

 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 1. Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voice-coaches over elkaar
  Play
  The Voice van Vlaanderen

  Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voi­ce-coa­ches over elkaar

 2. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?