Nicky Verstappen (links) als jongen van elf. Rechts: zijn moeder en zus tijdens één van de voorbereidende zittingen tegen Jos Brech.
Volledig scherm
PREMIUM
Nicky Verstappen (links) als jongen van elf. Rechts: zijn moeder en zus tijdens één van de voorbereidende zittingen tegen Jos Brech. © AD

Komt vandaag dan eindelijk duidelijkheid over de dood van Nicky Verstappen?

Ruim 22 jaar na de dood van Nicky Verstappen (11) hoopt zijn familie eindelijk te horen wat er met de jongen gebeurd is. Na acht voorbereidende zittingen begint vandaag dan echt de rechtszaak tegen Jos Brech, de 58-jarige verdachte die sinds twee jaar vastzit. Grote vraag: gaat Brech ditmaal wél praten? 

  1. Trump: “Ik ben de minst racistische persoon in deze ruimte”

    Trump: “Ik ben de minst racisti­sche persoon in deze ruimte”

    De Amerikaanse president Donald Trump heeft in het laatste verkiezingsdebat met zijn Democratische uitdager Joe Biden vraagtekens gezet bij diens staat van dienst in het verbeteren van de rassenverhoudingen in de Verenigde Staten. Trump ontkende dat hij de onrust in de VS sinds de gewelddadige dood van de zwarte arrestant George Floyd heeft aangewakkerd met zijn uitspraken over de Black Lives Matter-beweging, die hij eerder een haatsymbool noemde.