Cristiano Ronaldo
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo © Handout via REUTERS

Koersval van Coca-Cola heeft wellicht weinig te maken met kuren van Ronaldo tijdens persconferentie

De verdwijntruc met de flesjes van Cristiano Ronaldo (36) leek ook de beurswaarde van Coca-Cola maandag tijdelijk met 3,3 miljard euro te verdampen, nadat de aandelenkoers plots met 1,6 procent was gezakt. Althans, zo leek het, want in werkelijkheid had dit wellicht weinig te maken met de kuren van Ronaldo. 

5 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  1 maand geleden
  Suiker is slecht, alcohol ook, water is goed. Deze boodschap is duidelijk en wordt al 50j in elk magazine door elke gezondheidsgoeroe uitvoerig uitgelegd en verkondigd. Voor een sporter is in eerste instantie natuurlijk bronwater de beste drank, zonder twijfel. Gesuikerde drank in 2e instantie als de sporter suiker nodig heeft. Iedereen weet dat ondertussen. Onbegrijpelijk dat als een topsporter de opdringerige multinationals even een lesje wil leren, hiervoor zélf als zondebok wordt bestempeld.
 • Eric Servaes

  1 maand geleden
  In tegendeel. Men heeft nog nooit zoveel over CC gesproken en geschreven als nu. Mooie zet van CC ….
 • Paul Geerts

  1 maand geleden
  Wat een inzicht in hoe de financiële markten draaien!
 • Tomas Hulsmans

  1 maand geleden
  "sponsorverplichtingen naast zich neer leggen".. right to free speech.. Wees blij dat er nog rolmodellen zijn die zich niks aantrekken van de corporate ongezondheids-industrie..
 • Erik Meers

  1 maand geleden
  Coca cola moet zich gewoon terug trekken als sponsor dat zal die dikkenek voetballertjes wel effe terug met de voetjes op de grond brengen , blijkbaar hebben ze niet door dat ze alleen dankzij de miljoenen van sponsors hun luxe leventje kunnen veroorloven .