Klopjacht op voortvluchtige moordverdachte en gevangenisbewaakster eindigt met arrestatie en zelfmoord

Na een langdurige klopjacht zijn de voortvluchtige gevangene Casey White en zijn bewaakster Vicki White gisteren opgepakt in de Amerikaanse staat Indiana. Naar de twee werd al bijna twee weken naarstig gezocht. De bewaakster overleed korte tijd na de arrestatie aan schotwonden die ze zichzelf had toegebracht.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Videobeelden tonen hoe moordverdachte en gevangenismedewerkster gevangenis verlaten, mogelijk hielp ze hem ontsnappen

  Videobeel­den tonen hoe moordver­dach­te en gevangenis­me­de­werk­ster gevangenis verlaten, mogelijk hielp ze hem ontsnappen

  Een moordverdachte en een gevangenismedewerkster zijn vermist nadat zij hem ophaalde uit de gevangenis in Alabama. Het is voorlopig onduidelijk of Vicki White hem wilde helpen ontsnappen, al zijn daar wel enkele aanwijzingen voor. De kans bestaat echter ook dat ze ontvoerd werd. “Ze is hoe dan ook in gevaar”, klinkt het. In een Facebookpost vraagt de politie van Lauderdale County om uit te kijken naar het duo. Op nieuwe videobeelden is te zien hoe de twee de gevangenis verlaten.
 3. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.