EPA
Volledig scherm
© EPA

Klimaattop VN telt grootste aantal deelnemers ooit voor conferentie in Duitsland (maar van de VS moet niet veel worden verwacht)

BuitenlandIn het Duitse Bonn zijn vanochtend de delegaties neergestreken die er de komende twee weken de VN-Klimaattop zullen bijwonen. Met zo'n 25.000 deelnemers wordt het de grootste internationale conferentie ooit in Duitsland. De top moet zich bezig houden met de praktische toepassing van het Klimaatakkoord van Parijs, van twee jaar geleden.

19 reacties

 • jean pierre Tibermont

  4 jaar geleden
  25000 mensen vervoert met de wagen of via de lucht...van vervuiling gesproken,wanneer word er eens een top gehouden over de overbevolking van de aardbol dat is pas vervuiling en zou zinvol kunnen zijn...DROMERS !!!
 • Antonio Vivaldi

  4 jaar geleden
  En maar massaal vervuilen en feesten op kosten van belastingbetalers door er naartoe te vliegen en verder gebeurt er niks.
 • Guy Van Becelaere

  4 jaar geleden
  Jill weet hoe het moet wat betreft het klimaat toch? want dat vliegtuigen veel uitstoot hebben daar staat ze niet bij stil, conferentie oke maar dan allen daarnaartoe met de fiets dan zal er geen kat komen opdagen dit is gewoon bedrog
 • Fons Casteels

  4 jaar geleden
  Dat Trump het niet voor journalisten heeft, is geweten. Maar het is jammer dat er daarom zo subjectief over de zoveelste nutteloze klimaatconferentie wordt bericht. Amerika is NIET het grootste probleem. Het grootste probleem is China, dat zichzelf tijdens de klimaatconferenties voorstelt als "ontwikkelend land", en daarom tot 2020 onbeperkt CO² mag uitstoten. En China is nu al de grootste vervuiler ter wereld.
 • Roland Peeters

  4 jaar geleden
  Het enige dat de aarde kan redden is een tijdelijke " kinderstop "In plaats van vergoeding zou er tijdelijk een kinderbelasting moeten komen .
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.