Twee milieudemonstranten in Groot-Brittannië hebben zich donderdag vastgelijmd aan de lijst van een schilderij van Vincent van Gogh.
Volledig scherm
Twee milieudemonstranten in Groot-Brittannië hebben zich donderdag vastgelijmd aan de lijst van een schilderij van Vincent van Gogh. © Screenshot TalkTV

Klimaatactivisten lijmen handen op Van Gogh-schilderij in Londens museum

Twee milieudemonstranten in Groot-Brittannië hebben zich donderdag vastgelijmd aan de lijst van een schilderij van Vincent van Gogh dat in een Londense kunstgalerie wordt tentoongesteld.

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.