Illustratiebeeld van een premature baby.
Volledig scherm
Illustratiebeeld van een premature baby. © Thinkstock

Klein wonder: ‘s werelds meest premature baby viert tegen alle verwachtingen in eerste verjaardag

Richard Scott William Hutchinson, geboren als premature baby, heeft alle doktersvoorspellingen getart. Richard kwam vijf maanden te vroeg op deze aarde en woog bij zijn geboorte nog geen halve kilogram. Daarmee benoemde Guinness World Records hem tot ‘de meest premature baby ter wereld’. Hoewel dokters hem een overlevingskans van nul procent gaven, vierde Richard begin deze maand zijn eerste verjaardag. 

4 reacties

 • Elisa deJong

  1 maand geleden
  Dit werpt weer een extra licht op abortus…
 • René Verhoeven

  1 maand geleden
  Waarom steeds de natuur omzeilen? Puur uit egoïsme, de natuur zal zich wel wreken op één of andere manier.
 • jean pierre leemans

  1 maand geleden
  Dank zij de sublieme opvolging en verzorging door de artsen Werd hij 1 jaar Proficiat voor het medisch team dat hem begeleidde
 • Jonathan Dekeyser

  1 maand geleden
  Mooi verhaal met een goede afloop. Medisch gezien kunnen we daar echter wat vragen bij stellen. In hoeverre zal deze ultieme vroeggeboorte impact hebben op het verdere leven van dit kindje?
 1. Gouden medaille voor verpleger (41) bij militair elitekorps van Iran: “Catastrofe voor internationale gemeenschap”
  4

  Gouden medaille voor verpleger (41) bij militair elitekorps van Iran: “Catastrofe voor internatio­na­le gemeen­schap”

  Een lid van de Iraanse Republikeinse Garde heeft afgelopen weekend goud gewonnen op de Olympische Spelen in Tokio. Javad Foroughi (41) schoot de hoofdvogel af in de discipline 10 meter luchtgeweer. Zijn zege wordt niet door iedereen bejubeld. De Iraanse mensenrechtenorganisatie United for Navid spreekt over “een catastrofe voor de Iraanse sport en de internationale gemeenschap”.
 2. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.