David en Louise Turpin.
Volledig scherm
David en Louise Turpin. © AP

Klasgenoot schaamt zich nu omdat hij oudste dochter van folterouders mee pestte op school

De oudste dochter van David en Louise Turpin, die hun dertien kinderen thuis in Californië vastketenden en folterden, werd op school gepest. Dat beweert een klasgenoot van haar op Facebook, waar de man zijn spijt betuigt. "Zij was het meisje met wie niemand wou gezien worden", schrijft Taha Muntajibuddin in zijn post.

25 reacties

 • Damienne Vandemoortele

  5 jaar geleden
  dacht dat ze thuisonderwijs kregen,,,1tje kon ontsnappen,,,, en nu schrijft men over school,,,,,raar verhaal
 • Hubert Wouters

  5 jaar geleden
  Ik vind dat pestkoppen lange gevangenisstraf moeten krijgen en verplicht therapie moeten volgen.
 • Gerry Cle

  5 jaar geleden
  Zelfs als iemand niet mishandelt wordt of in zijn eigen uitwerpselen moet slapen is pesten NOT DONE. Onbegrijpelijk dat hij dat pas inzag na zijn middelbare studies.
 • Antoon De Wachter

  5 jaar geleden
  Spijt komt hier wel laat. Waarom zijn ouders niet verwittigd dat er met dat meisje precies iets fout liep?
 • Ginevra Gruosi

  5 jaar geleden
  Dit verhaal stinkt, nooit gecontroleerd geweest gedurende jaren !!! dus familie, school noch buren waren blind voor deze kinderen!!!
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.