Miljardair Robert F.
Volledig scherm
Miljardair Robert F. © Worcester Polytechnic Institute

Kinderen miljardair gooien vader uit familiebedrijf: "Zijn antwoord? Hij belde een huurmoordenaar"

Een Amerikaanse miljardair (81) is in het oog van de storm terechtgekomen. Zijn ex beschuldigt hem ervan dat hij miljoenen gedoneerd zou hebben aan zijn vroegere school - het Worcester Polytechnic Institute - om haar minder te moeten betalen tijdens hun scheiding. En nu is ook aan het licht gekomen dat zijn zoon Michael (55) en dochter Lauren (53) eind vorig jaar een proces tegen hem begonnen, over het feit dat hij zijn ontslag uit een investeringsbedrijf van de familie in mei 2015 slecht verteerde en een huurmoordenaar belde om de rekening te vereffenen.

 1. Rijke playboy crasht met zijn Ferrari, het prachtige vervolg doet uw hart smelten

  Rijke playboy crasht met zijn Ferrari, het prachtige vervolg doet uw hart smelten

  Van een fameuze ommezwaai gesproken: vroeger pakte Mazzi Dumato graag uit met zijn rijkdom, nu heeft de zakenman bijna al zijn fortuin -een slordige 2,8 miljoen euro- opgesoupeerd aan projecten om arme zieken in Brazilië te helpen. De klik kwam er nadat hij zijn Ferrari in de prak gereden had, met een kort verblijf in de cel tot gevolg. De 38-jarige Syriër besefte dat hij door het oog van de naald gekropen was en nam een drastische beslissing: gedaan met de playboy uit te hangen, hij zou zijn leven beteren. Op reis leerde hij zijn huidige vrouw Milena kennen, een ontmoeting die nóg meer zijn ogen zou openen.
 2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Arme immigrantendochter wint beurs voor prestigieuze VS universiteit: "Op school telde niet waar je vandaan komt, maar waar je naartoe gaat"

  Arme immigran­ten­doch­ter wint beurs voor prestigieu­ze VS universi­teit: "Op school telde niet waar je vandaan komt, maar waar je naartoe gaat"

  Tafsia Shikdar, dochter van Bengaalse immigranten, die in een van de armste delen van Londen woont, heeft een volledige beurs gewonnen om aan het MIT, het Massachusetts Institute of Technology, een van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld, te gaan studeren. "Te weten dat ik op dezelfde plek ga studeren als de tweede man die naar de maan ging, is gewoon geweldig!"
 2. Matthew McConaughey: "Hoe meer geld je verdient, hoe meer 'vrienden' je hebt"
  Play
  HLN Hollywood

  Matthew McConaug­hey: "Hoe meer geld je verdient, hoe meer 'vrien­den' je hebt"

  Matthew McConaugh bewijst in 'Gold' nog maar eens dat hij zo veel meer is dan de zeemzoete romcom-acteur die we in de jaren negentig leerden kennen. De Texaan, die drie jaar geleden een volledige transformatie onderging voor zijn rol in 'Dallas Buyers Club' én daar ook nog eens een Oscar voor won, doet nu opnieuw hetzelfde door in de huid te kruipen van Kenny Wells. Wij ontmoetten de acteur in New York om er over zijn nieuwste film te praten.
 1. Aangrijpend: paard Peyo troost kankerpatiënten
  Play

  Aangrij­pend: paard Peyo troost kankerpa­tiën­ten

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief