De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un arriveert per trein op het Vietnamese grensstation Dong Dang.
Volledig scherm
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un arriveert per trein op het Vietnamese grensstation Dong Dang. © REUTES

Kim Jong-un en Trump aangekomen in Vietnam

De Amerikaanse president Donald Trump is aangekomen in Vietnam. Hij houdt daar zijn tweede top met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, die eerder al per trein arriveerde. Het vliegtuig van de Amerikaanse president, Air Force One, landde op Noi Bai International Airport in Hanoi om 20.54 lokale tijd (14.54 onze tijd) na een vlucht van twintig uur met tussenstops in Groot-Brittannië en Qatar om bij te tanken.

1 reactie

 • Diane Bernaerts

  3 jaar geleden
  Het zal wel geen toeval zijn dat Trump deze ontmoeting gepland heeft nét op de dag dat Cohen zijn verklaring in het Congres zal afleggen! Kwestie van de aandacht weer af te leiden... :(
 1. EU-landen houden spoedvergadering in Calais over migratiekwestie: “Samenwerking in de strijd tegen mensensmokkelaars”
  Migratie

  EU-landen houden spoedverga­de­ring in Calais over migratie­kwes­tie: “Samenwer­king in de strijd tegen mensensmok­ke­laars”

  In de Noord-Franse havenstad Calais is zondag een Europees overleg begonnen. De EU-landen zullen het hebben over de manier waarop voorkomen kan worden dat nog meer mensen het leven laten wanneer ze illegaal het Kanaal proberen over te steken om Groot-Brittannië te bereiken. De vergadering werd gepland nadat woensdag 27 mensen bij zo’n overtocht verdronken.