De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un arriveert per trein op het Vietnamese grensstation Dong Dang.
Volledig scherm
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un arriveert per trein op het Vietnamese grensstation Dong Dang. © REUTES

Kim Jong-un en Trump aangekomen in Vietnam

De Amerikaanse president Donald Trump is aangekomen in Vietnam. Hij houdt daar zijn tweede top met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, die eerder al per trein arriveerde. Het vliegtuig van de Amerikaanse president, Air Force One, landde op Noi Bai International Airport in Hanoi om 20.54 lokale tijd (14.54 onze tijd) na een vlucht van twintig uur met tussenstops in Groot-Brittannië en Qatar om bij te tanken.

1 reactie

 • Diane Bernaerts

  3 jaar geleden
  Het zal wel geen toeval zijn dat Trump deze ontmoeting gepland heeft nét op de dag dat Cohen zijn verklaring in het Congres zal afleggen! Kwestie van de aandacht weer af te leiden... :(
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. China komt mogelijk met nieuwe wet om ouders van “stoute kinderen” te straffen
  9

  China komt mogelijk met nieuwe wet om ouders van “stoute kinderen” te straffen

  In China komt er mogelijk een nieuwe wet om niet enkel stoute kinderen, maar ook hun ouders te straffen. Zo wil Peking ouders of voogden verantwoordelijk stellen indien hun kinderen zich slecht gedragen of misdaden plegen. “Er zijn veel redenen waarom adolescenten zich misdragen, en het gebrek aan opvoeding of een ongeschikte opvoeding zijn de grootste oorzaken”, aldus Zang Tiewei, de woordvoerder van het Nationaal Volkscongres.