Volledig scherm

Kijkt Donald Trump nu echt de hele dag naar een 'gorillakanaal' op tv? Het internet is er alvast mee weg

Alsof er nog niet genoeg saillante details over de president staan in het boek Fire and Fury: Inside the Trump White House, is er nu ook nog dat hardnekkige gerucht dat Donald Trump in het Witte Huis tot 17 uur per dag naar een 'gorillakanaal' op tv kijkt waar enkel vechtende gorilla's op te zien zijn. Te gek voor woorden zou je denken, maar dat is buiten de sociale media gerekend.

32 reacties

 • Chris Devlaeminck

  5 jaar geleden
  Roland De Smedt, bepaalde media doen zo hard hun best om Trump belachelijk te maken waarbij ze steeds verder gaan en zelf belachelijk worden.
 • x x

  5 jaar geleden
  Wie is nu het belachelijkst, Trump of de media?
 • Hilde Jacobs

  5 jaar geleden
  Dit was inderdaad een vals verhaal dat de wereld ingestuurd werd om te bewijzen dat de media letterlijk allés publiceert zonder enige vorm van fact checking zolang het Trump maar in een slecht daglicht zet. Well played...
 • Jean De Grande

  5 jaar geleden
  En de roddelpers doet ijverig mee in de hoop een graantje mee te pikken.
 • Henry Pirel

  5 jaar geleden
  Na meer dan een jaar President van de VS kan de media het nog niet hebben dat hij verkozen werd en zijn alle mogelijk fake news goed om hem zwart te maken. De realiteit aanvaarden en binnen 3 jaar democratisch iemand anders kiezen zal de enigste oplossing zijn.