KIJK. Vermeende partner van Poetin noemt Russische media “belangrijk oorlogswapen”

Alina Kabajeva (39), de vermeende vriendin van Vladimir Poetin, spreekt zelden, maar heeft nu toch eens van zich laten horen. Ze had het in een speech over de Russische staatsmedia die de functie hebben van “een oorlogswapen, net zo belangrijk als een Kalasjnikov”.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  1

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Chinese regering over arrestatiebevel Poetin: “Let op met dubbele standaarden”

  Chinese regering over arrestatie­be­vel Poetin: “Let op met dubbele standaar­den”

  De Chinese regering heeft voor het eerst gereageerd op het arrestatiebevel dat het Internationaal Strafhof (ICC) vorige week uitvaardigde tegen de Russische president Vladimir Poetin. “Het ICC moet een objectief en rechtvaardig standpunt innemen en dubbele standaarden voorkomen”, aldus een woordvoerder van het Chinese ministerie voor Buitenlandse Zaken. Hij riep het hof ook op om de “immuniteit van staatshoofden” te respecteren.