KIJK. "Op de grond!" Bodycambeelden tonen hoe vader wordt opgepakt voor moord op elf maanden oude baby Camilla

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Eigenaars Londense luxeflats winnen privacyzaak voor hoogste gerechtshof: “Honderdduizenden bezoekers van Tate Modern kijken binnen bij ons”

  Eigenaars Londense luxeflats winnen privacy­zaak voor hoogste gerechts­hof: “Honderd­dui­zen­den bezoekers van Tate Modern kijken binnen bij ons”

  De eigenaars van vier luxeflats in Londen - waar je al snel meer dan 2 miljoen euro voor moet neertellen - voelen zich bespied door de “honderdduizenden” museumbezoekers op het uitkijkplatform van het beroemde Tate Modern. Het Britse opperste gerechtshof geeft ze nu in beroep gelijk en verwijst de zaak terug naar het Hooggerechtshof.