KIJK. IJzingwekkende beelden tonen gebouwen die instorten na aardbeving in Turkije

Bovenstaande beelden tonen gebouwen die instorten door naschokken van de zware aardbeving in het zuiden van Turkije. Voorbijgangers lopen weg en autobestuurders kunnen nog maar net ontsnappen aan het puin. De dodentol is hoog na de aardbeving. Honderden mensen kwamen om het leven in Turkije en buurland Syrië.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Van de kust van Guayaquil tot de haven van Antwerpen: de grootste drugsbende van het land opgerold
  PREMIUM

  Van de kust van Guayaquil tot de haven van Antwerpen: de grootste drugsbende van het land opgerold

  Javier (een schuilnaam) was 14 toen hij “een pistool kreeg en de straat op moest”, om zo te kunnen toetreden tot de bende van de Ecuadoraanse ‘Carlos El Diablo’. Die topcrimineel importeert met behulp van de Albanese maffia cocaïne naar ons land. Javier gunt ons nu een blik achter de schermen van de internationale superkartels die ook in ons land hoogtij vieren, rouwkransen sturen naar rechters en 4.000 dollar betalen voor een dode agent.