Oekraïense minister van Defensie Oleksi Reznikov.
Volledig scherm
Oekraïense minister van Defensie Oleksi Reznikov. © AFP

Kiev belooft “leven en veiligheid” te garanderen van Russische soldaten die zich overgeven

Oekraïne zal “het leven en de veiligheid” garanderen van de Russische soldaten die zich onmiddellijk overgeven. Dat heeft de Oekraïense minister van Defensie Oleksi Reznikov vrijdag verklaard in een videoboodschap.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. Dan toch bizarre cadeaus voor 70ste verjaardag van Poetin: president krijgt berg pompoenen en tractorvoucher

  Dan toch bizarre cadeaus voor 70ste verjaardag van Poetin: president krijgt berg pompoenen en tractorvou­cher

  Poetin wordt 70 jaar, maar een heus verjaardagsfeest zit er niet in. De voorbije jaren vierde de Russische president zijn verjaardag met buitenlandse reizen, wandelingen in Siberië of een hockeywedstrijd voor beroemdheden, dit jaar moet hij het echter stellen met... een berg pompoenen en een tractorvoucher. Veel buitenlandse felicitaties kreeg Poetin ook niet. Enkel Noord-Korea, Wit-Rusland en Tadzjikistan wensten hem proficiat.