De vermeende dader en Cleo in de armen van haar moeder na haar bevrijding.
Volledig scherm
De vermeende dader en Cleo in de armen van haar moeder na haar bevrijding. © RV/EPA

Kidnapper postte mysterieus bericht op dag dat Cleo verdween en volgde haar moeder op sociale media

Om 5 uur ’s ochtends op de dag dat Cleo Smith uit de familietent verdween, schreef haar ontvoerder een cryptisch bericht op Facebook. Het account van Terence Darrell Kelly — waarop hij zich voordeed als een man met een gezin — volgde ook Cleo’s moeder Ellie op sociale media. Hij had een obsessie voor speelgoedpoppen en maakte profielen aan om zijn verzameling met de buitenwereld te delen.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Wie is de verdachte van de ontvoering van Cleo Smith? De man met een huis vol poppen en luiers
  PREMIUM

  Wie is de verdachte van de ontvoering van Cleo Smith? De man met een huis vol poppen en luiers

  “Ik vind het heerlijk om met mijn poppen rond te rijden, hun haar te doen en selfies te maken in het openbaar”. Dat schreef de 36-jarige Terence Darrell Kelly in juli 2020 op zijn Facebookprofiel, die officieel aangeklaagd is voor de ontvoering van de 4-jarige Cleo in Australië. De man heeft een ware obsessie met Bratz-poppen, zo zou één kamer in zijn huis tot op het plafond gevuld zijn met de poppen en poseert hij ook met hen op sociale media.
 3. “Mijn naam is Cleo”: het moment waarop 4-jarige Cleo gered werd door Australische politie
  Play

  “Mijn naam is Cleo”: het moment waarop 4-jarige Cleo gered werd door Australi­sche politie

  De Australische politie heeft een audiofragment vrijgegeven van het moment waarop de agenten voor het eerst de kamer betreden waarin de 4-jarige Cleo, die meer dan twee weken lang vermist was, zich bevond. Het meisje werd gevonden in de slaapkamer van een vergrendeld huis in de kustplaats Carnarvon. In het fragment is te horen hoe de agenten om haar naam vragen. “Mijn naam is Cleo”, antwoordt het meisje rustig.