Karla K. hoorde vandaag in de rechtbank in Den Haag een voorwaardelijke gevangenisstraf van twaalf maanden tegen zich eisen.
Volledig scherm
PREMIUM
Karla K. hoorde vandaag in de rechtbank in Den Haag een voorwaardelijke gevangenisstraf van twaalf maanden tegen zich eisen. © Nicole van den Hout

Karla (75) injecteert foute bilfillers en verminkt 12 vrouwen: “Wie mooi wil zijn moet pijn lijden”

NEDERLANDZe hoopten op de billen van de wereldberoemde zangeres Jennifer Lopez. Maar de behandelingen van Karla K. (75) zorgden bij twaalf vrouwen alleen voor flinke lichamelijke en psychische klachten. ”Ik moest de naalden 24 uur in mijn billen laten.”

1 reactie

 • Catherine MISTIAEN

  2 maanden geleden
  Zo dames, jullie vinden stevige, dikke billen bij een vrouw zeer mooi en een must, alhoewel je ze zelf niet kunt zien, behalve in de spiegel. Maar ik vind dat je daarvoor niet zo moet afzien. Dagelijkse spieroefeningen doen wonderen. Zoals uw been naar achteren zwaaien en zo houden, 20 seconden. Je zal zien: het effect is zeer bevredigend ... En goedkoop. Uw eigen spieren gebruiken kost niets.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?