Vladimir Poetin.
Volledig scherm
PREMIUM
Vladimir Poetin. © AP

Kan Poetin oorlog nog winnen? “Hij haalt alles uit de kast om doemscenario te voorkomen”

De oorlog in Oekraïne is de tweede maand ingegaan. Ondanks verschillende pogingen tot het bereiken van een vredesakkoord, lijkt een doorbraak ver weg. Hoe het afloopt is niet te voorspellen, meerdere opties zijn mogelijk. Onze collega’s van AD.nl zetten vier scenario’s op een rij.

48 reacties

 • Willy van craen

  12 maanden geleden
  Poetin zoekt een uitweg maar ik ben zeker dat zijn leger ondanks de overmacht enorme verliezen gaan hebben en dit enkel voor het eigenbeeld van Poetin. Hij denk zoals Noord Korea, China,Syrië en andere landen met dictators.
 • Alfons Hendrickx

  12 maanden geleden
  er is in heel de wereld geen plaats maar waar hij veilig is enkel waar dezelfde dictators leven en die zijn er noch veel
 • Ian Vandenbossche

  12 maanden geleden
  Honderd miljoen Russen, gaan generaties lang mee met de duizenden Oekraïnse onschuldige burgers, slachtoffer zijn van Poetin, zijn bloeddorstige legerstaf en de schatrijke oligarchen. Zij hebben nog voor deze genocide hun rijkdommen veilig gesteld, maar de Russisch bevolking gaat de tol nog tientallen jaren betalen. De wereld gaat dit 'Poetinisme' nooit nog vergeten. Hoe gaan de Russische moeders en vrouwen hun moordende en verkrachten de zonen terug ontvangen na hun volkerenmoord.
 • geert mangelinckx

  12 maanden geleden
  De enige die winnen bij deze oorlog zijn de Amerikanen hun strategie van verdeel en heers heeft gewerkt.
 • Dany van landegem

  12 maanden geleden
  poetin kan er niet tegen dat Oekraïne democratisch moet worden om kans te maken op EU-lidmaatschap. Meer welzijn en welvaart zou de russen hun ogen wel eens doen open gaan wat betreft hun binnenlands beleid.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.