Frits van Eerd, CEO van supermarktketen Jumbo, is dinsdag bij de inval in zijn villa in het Nederlandse Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant) opgepakt.
Volledig scherm
Frits van Eerd, CEO van supermarktketen Jumbo, is dinsdag bij de inval in zijn villa in het Nederlandse Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant) opgepakt. © ANP

Jumbo-topman Frits van Eerd opgepakt bij inval in zijn villa, mag niet met familie of vrienden praten

Frits van Eerd, CEO van supermarktketen Jumbo, is dinsdag bij de inval in zijn villa in het Nederlandse Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant) opgepakt. Daarnaast zijn ook diverse personen uit de motorcrosswereld ingerekend. Dit melden meerdere bronnen rond het strafrechtelijk onderzoek aan ‘Het Financieele Dagblad’, schrijft het AD.

 1. PORTRET. Wie is Frits van Eerd, topman van Jumbo? “Het moet vooruitgaan, maar ook leuk en gezellig blijven”
  PREMIUM

  PORTRET. Wie is Frits van Eerd, topman van Jumbo? “Het moet vooruit­gaan, maar ook leuk en gezellig blijven”

  Vanochtend viel de Nederlandse Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) en de politie binnen in de villa van Frits van Eerd. Van Eerd (57) bouwde de voorbije 20 jaar een klein familiebedrijf uit tot een keten van bijna 700 Jumbo-warenhuizen. Portret van de man die ooit als ‘Fritske’ een hit met een carnavalskraker scoorde. Ook in zijn knalgele racewagen boekte hij al overwinningen, maar in vergelijking met zijn supermarkten stellen die succesjes weinig voor.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.