Instagram
Volledig scherm
© Instagram

“Jullie lieten me geloven dat ik waardeloos was. Dit is mijn antwoord”: Suzie (25) werd zes jaar lang misbruikt en slaat eindelijk terug

Buitenland13 jaar was de Amerikaanse Suzie Larson (25) toen het begon. En het was haar bloedeigen neef die zijn zinnen op haar had gezet. Wat begon met schunnige toespelingen ontaardde al snel in aanranding. Nog twee andere mannen zouden zich in een periode van zes jaar regelmatig aan haar vergrijpen, waardoor ze zichzelf en haar lichaam begon te haten. Drie jaar geleden veranderde alles. Met de hulp van iemand die haar weer vertrouwen gaf. En nu hoopt ze dat haar verhaal een inspiratie is voor lotgenoten.

6 reacties

 • eric brack

  5 jaar geleden
  de gehele context zullen we nooit weten. Maar dat ze zich bijna naakt op het internet zet kan inderdaad te maken hebben met de verwerking ervan. Dat wil zeggen dat ze afstand heeft genomen om haar lichaam te haten en dat zouden we alleen al kunnen toejuichen. Het probleem situeert zich eerder dat ook mensen die niet met seksueel misbruik in aanraking zijn geweest soms nog uit het victoriaans tijdperk stammen en nog niet geleerd hebben om met naakt om te gaan. Daarom die kritiek.
 • Marie Zigova

  5 jaar geleden
  (Als) het waar is vind ik het heel jammervoor dat meisje maar zoals. Hier al meer maals luid is dat een reden om je naakt op internet te plaatsen?
 • marie-claire de bosscher

  5 jaar geleden
  hoop dat ze beseft waar dit eindigt.... van mijn 13 tot 15 misbruikt en goed gefunctioneerd al die tijd, tot ik 40 was, en toen kreeg ik de volle laag, met depressies enz.... nu ben ik 60, heb het een plaats gegeven, het leven is mooi, maar kan niet verdragen dat iemand mij aanraakt.... wat ik wel raar vind is dat ze dan naakt op internet verschijnt, is dat problemen zoeken ????
 • Fred Fourgon

  5 jaar geleden
  Dus als je misbruikt bent kan je je best halfnaakt op internet plaatsen om het te verwerken. Yeah! Right! @ Eddy Breuker: Ik trouwens ook, doodmoe word men daarvan.
 • Eddy Breuker

  5 jaar geleden
  Ik word daar zo moe van.