Kos
Volledig scherm
© Kos

Julie dacht dat ze 12-jarige vluchteling in huis nam, nu wordt ze door hem bedreigd: "Ik leef in angst"

Julie dacht dat ze onderdak geschonken had aan een twaalfjarige vluchteling uit Afghanistan. In werkelijkheid bleek Abdul een volwassene die al eens asiel proberen aanvragen had in ons land. Toen hij gearresteerd werd wegens een vechtpartij bedreigde hij haar hele gezin met de dood. In een emotioneel interview bij 'Loose Women' (ITV) roept de moeder van twee kinderen nu op om deftig de leeftijd te checken van vluchtelingen die naar het Verenigd Koninkrijk komen.

 1. Pak me dan als je kan: komische foto toont inventieve verstopplek van drugscrimineel die vlucht voor politie

  Pak me dan als je kan: komische foto toont inventieve verstop­plek van drugscrimi­neel die vlucht voor politie

  In het Verenigd Koninkrijk heeft een kat-en-muisspel tussen de politie en een drugscrimineel een komisch beeld opgeleverd. Zo had Etmond Lika, die veroordeeld is voor cannabishandel, een inventieve manier gevonden om aan de politie te ontsnappen. De 32-jarige Albanees was op zijn dak geklommen en schuilde net boven zijn dakraam. En dat zorgde bij de politieagenten voor de nodige verwarring.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.