Jamal Khashoggi
Volledig scherm
Jamal Khashoggi © AFP

"Journalist Khashoggi nam eigen dood op met zijn smartwatch"

Het Turkse onderzoek naar de verdwijning van de Saoedische journalist Jamal Khashoggi in het Saoedische consulaat in Istanboel, krijgt een nieuwe twist. De autoriteiten hebben de beschikking over geluidsopnames die hij met zijn smartwatch in het consulaat maakte. De vraag is of de gegevens, die Khashoggi naar zijn verloofde doorstuurde, wel iets zeggen over wat er met hem gebeurd is.

18 reacties

 • x x

  3 jaar geleden
  Olie verbannen.
 • nilay cetinkaya

  3 jaar geleden
  Sommige reactie's zou kunnen dat de Turken gedaan hebben zijn ze zo dom moesten de Turken iets doen was dit a lang gedaan en niet die dag en waarom zouden ze hem doden hij was een gevaar voor de Arabieren en niet Turken dus beetje logica
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Is waarschijnlijk niet mogelijk om dat met een smartphone ver genoeg door te sturen. Maar het kan een poging zijn om te verbergen hoe Turkije de ambassade echt afluistert.
 • peggy peeters

  3 jaar geleden
  Bart Muyshondt, een schoothondje dat is Belgie ook! Niet vergeten..
 • Zafer Ozturk

  3 jaar geleden
  1) De dag van verdwijning waren zo gezegd alle cameras in storing. 2) 15 Turkse medewerkers hebben zo maar verlof gekregen op de dag van verdwijning. 3) zelfde dag kwam een speciale ploeg van ongeveer rond de 10 man van Arabië. Wie is verdacht?
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"