De appartementsblok Butler Houses in de Bronx.
Volledig scherm
De appartementsblok Butler Houses in de Bronx. © Google Street View

Jongetje van 3 bengelt aan airco op 12de verdieping in de Bronx

Jennifer Mares (29) schrok zich een aap toen ze zaterdagavond plots een peuter van drie aan de buitenunit van de airconditioning op de twaalfde verdieping van een appartementsgebouw in de Bronx zag bengelen. Het liep goed af, maar buurtbewoners slingeren de uit Mali afkomstige mama sindsdien allerlei verwijten naar het hoofd: “Je zal naar de cel moeten”.

0 reacties

  1. Syrische vader en zoon van iconische foto krijgen visum om in Italië behandeld te worden: “Hopelijk zal hij ooit op beide benen kunnen staan”

    Syrische vader en zoon van iconische foto krijgen visum om in Italië behandeld te worden: “Hopelijk zal hij ooit op beide benen kunnen staan”

    De internationaal gelauwerde foto “Hardship of Life” heeft niet alleen het leven van de fotograaf van de foto, Mehmet Aslan, voorgoed veranderd maar ook de levens van de mensen die hij heeft vereeuwigd op beeld. Munzir en Mustafa El Nezzel, vader en zoon die allebei een of beide benen zijn kwijtgeraakt door de langdurige oorlog in Syrië, hebben namelijk een visum gekregen om in Italië behandeld te worden.