Jongetje over gruwelijke aanval pitbull: "Hij at mij op"

VideoDe kleine Amerikaanse Gavin Tobeck (4) is terug thuis nadat een pitbull hem begin april in het gezicht aanviel en het jongetje met een gebroken kaak, gebroken neusbrug, gekneusde oogkassen en met vijf melktandjes minder in het ziekenhuis belandde. Het arme jongetje heeft de schrik van zijn leven gehad. "Hij at me op", zegt hij over de aanval. De pitbull wordt zaterdag geëuthanaseerd.

 1. Oproer op vliegtuig TUI nadat het met uren vertraging vertrekt en dan plots in Parijs landt en niet in Brussel: passagiers weigeren uit te stappen

  Oproer op vliegtuig TUI nadat het met uren vertraging vertrekt en dan plots in Parijs landt en niet in Brussel: passagiers weigeren uit te stappen

  Een technisch defect en slechte communicatie hebben de gemoederen hoog doen oplaaien op een vlucht van TUI fly. Reizigers die onderweg waren van het Marokkaanse Fez naar Brussel, moesten eerst een hele nacht wachten op een vervangvliegtuig. Toen dat uiteindelijk niet in België maar wel op de luchthaven van Orly bij Parijs landde, brak oproer uit aan boord. Een deel van de reizigers weigerde uit te stappen en eiste dat het toestel door zou vliegen naar de eindbestemming. TUI Belgium geeft toe dat de zaken niet zijn gelopen zoals het hoort.
 2. Buikspreker met hond: fantastisch of dierenmishandeling?
  Play
  Video

  Buikspre­ker met hond: fantas­tisch of dierenmis­han­de­ling?

  "Ongelooflijk". "Een knap staaltje tv-geschiedenis". "Onvergetelijk". De jury van Britain's Got Talent was omvergeblazen door de act van Marc Métral, een Franse buikspreker die optreedt met zijn hond Wendy. Métral en Wendy kregen een staande ovatie en mogen door naar de volgende ronde. Maar de act oogst tegelijk hevig protest bij dierenliefhebbers. Een hond die op bevel van zijn baasje lipt, dat vinden sommigen dierenmishandeling.