Eitan (onderaan rechts), met zijn vader Amit Biran, moeder Tal Peleg en zijn broertje Tom. Zijn ouders en broertje kwamen om tijdens het ongeval met de kabelbaan.
Volledig scherm
Eitan (onderaan rechts), met zijn vader Amit Biran, moeder Tal Peleg en zijn broertje Tom. Zijn ouders en broertje kwamen om tijdens het ongeval met de kabelbaan. © RV

Jongetje dat kabelbaandrama overleefde terug in Italië na ontvoering naar Israël

Na de beslissing van een Israëlische rechtbank is Eitan, de enige overlevende van het dodelijke ongeval met de kabelbaan in Stresa aan het Lago Maggiore, teruggekeerd naar Italië. Het vliegtuig uit Tel Aviv met de jongen en zijn tante langs vaderskant aan boord is vrijdag kort na 22 uur in Bergamo geland. Dat melden verschillende Italiaanse media.

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.