Jase (7) schreef een kaartje naar papa "in de hemel".
Volledig scherm
Jase (7) schreef een kaartje naar papa "in de hemel". © Facebook/Teri Copland

Jongetje (7) stuurt verjaardagskaartje naar papa “in de hemel” en krijgt hartverwarmend antwoord

Het Britse postbedrijf liet zich van zijn beste kant zien toen een zevenjarig jongetje een verjaardagskaart wilde sturen naar zijn overleden vader. De Royal Mail stuurde een gepersonaliseerd antwoord terug met de boodschap dat het kaartje met succes werd bezorgd. Het antwoord ging sindsdien viraal. 

31 reacties

 • Luc De Ridder

  3 jaar geleden
  Super !!!
 • Marina Maekelberg

  3 jaar geleden
  Chapeau
 • chantal bruyneel

  3 jaar geleden
  Hartverwarmend!
 • marie-jose Marie-José Anthonis

  3 jaar geleden
  Mooi en veel respeckt
 • Nicole Serneels

  3 jaar geleden
  Zeer mooi. Na alles wat men iedere dag leest doet dit werkelijk goed.
 1. “We staan er nu alleen voor, maar we redden het wel”: vader onthult hoe zoontje (3) hem troostte nadat moeder (40) in enkele dagen geveld werd door kanker
  Buitenland

  “We staan er nu alleen voor, maar we redden het wel”: vader onthult hoe zoontje (3) hem troostte nadat moeder (40) in enkele dagen geveld werd door kanker

  “Maak je geen zorgen, papa. We staan er nu alleen voor, maar we redden het wel.” Dat zei de kleine Freddie Bland (3) tegen zijn papa Steve, net nadat zijn mama onverwacht gestorven was aan kanker. BBC-presentatrice Rachael Bland (40) leek haar gevecht tegen de ziekte te winnen en voelde zich prima, tot ze begin september plots te horen kreeg dat ze nog maar een paar dagen meer te leven had. In zijn eerste interview sinds de dood van zijn vrouw, vertelde Steve Bland aan collega’s van Rachael over haar laatste dagen en hoe hij en zijn zoon worstelen om alles een plaats te geven.
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.