De om het leven gebrachte Cash Gernon (4). Rechts: verdachte Darriynn Brown (18).
Volledig scherm
De om het leven gebrachte Cash Gernon (4). Rechts: verdachte Darriynn Brown (18). © RV - Dallas County Jail

Jongetje (4) vermoord aangetroffen, ontvoerder (18) opgepakt

DALLASEen ontvoering met dodelijke afloop houdt de Texaanse grootstad Dallas in de ban. Het lichaam van een vierjarig jongetje is zaterdagochtend rond 6.50 uur door een jogster in de wijk Mountain Creek aangetroffen. Het vertoonde verwondingen over het hele lichaam die volgens de politie zijn toegebracht “met een scherp wapen”. Een 18-jarige verdachte is opgepakt.  Hij is aangeklaagd voor ontvoering, maar (nog) niet voor moord.

1 reactie

 • Rania Desaegher

  1 maand geleden
  Zo triestig voor de familie van het kindje.
 1. Moordenaar Mexicaanse journalist veroordeeld tot 32 jaar cel: kleine stap naar meer persvrijheid (al kan erger bijna niet)

  Moordenaar Mexicaanse journalist veroor­deeld tot 32 jaar cel: kleine stap naar meer persvrij­heid (al kan erger bijna niet)

  Een tweede moordenaar van de Mexicaanse journalist Javier Valdez krijgt een gevangenisstraf, ditmaal 32 jaar en 3 maanden. Het gaat om Juan Francisco Picos Berrueta. De rechter veroordeelde hem als medepleger en organisator van de moord op Valdez, meldt het Openbaar Ministerie. Daarmee wordt een kleine stap gezet naar meer persvrijheid, al is er nog een lange weg te gaan.