Een stierhaai. Archiefbeeld.
Volledig scherm
Een stierhaai. Archiefbeeld. © AFP

Jongetje (10) verliest deel van been na aanval haai in Florida

Een tienjarige jongen is een deel van zijn been verloren nadat hij werd aangevallen door een haai in de Florida Keys, in de Amerikaanse staat Florida. Dat meldt zijn familie.

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. “Ik ga nog even het water in”: Oostenrijkse toeriste komt om het leven na haaienaanval in Egypte

  “Ik ga nog even het water in”: Oostenrijk­se toeriste komt om het leven na haaienaan­val in Egypte

  “Ik ga nog even kort het water in.” Het waren de laatste woorden van Elisabeth S., een van de vrouwen die vrijdag nabij de Egyptische badplaats Hurghada gedood werden door een haai. Volgens Daily Mail was de vrouw samen met haar partner met vakantie in Egypte, en zou ze bijna terug naar huis keren. Sindsdien de aanval zijn verschillende stranden gesloten, meldde de Egyptische minister van Milieu zondag. Er loopt een onderzoek naar de precieze omstandigheden.