De lessen op de school in Hartford worden hervat, nadat de school een week dicht is geweest na de fatale overdosis.
Volledig scherm
De lessen op de school in Hartford worden hervat, nadat de school een week dicht is geweest na de fatale overdosis. © AP

Jongen (13) sterft aan overdosis in VS, politie vindt 100 zakken fentanyl op zijn slaapkamer

Op de slaapkamer van een 13-jarige Amerikaanse jongen heeft de politie zo’n honderd zakken fentanyl gevonden. De jongen overleed eerder deze maand in Hartford (Connecticut) aan een overdosis van de synthetische drug.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.