Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Jongen (10) start eerste dragclub voor kinderen, waar jongens zich zorgeloos in meisjes kunnen verkleden

BuitenlandDesmond Napoles (10) heeft altijd al geweten dat hij anders was. Zodra de jongen uit New York kon stappen, liep hij rond op de pumps van zijn moeder en enkele jaren later trad hij voor het eerst op in drag in een muziekvideo. En nu is hij de allereerste dragclub voor kinderen begonnen “zodat ze zich kunnen uitdrukken zoals ze echt zijn”.

10 reacties

 • Eva Jansens

  5 jaar geleden
  Zeer moedig en moet zeeker kunne en al de slechte commentaar laat je ni kiste man wees je zelf zo als het hoort
 • Sarah Van Beethoven

  5 jaar geleden
  Danku Sonia, om tussen de 100-den Thierry's zo'n mooie boodschap te schrijven. Blij te lezen dat er nog mensen zijn met een hart.
 • Marc De Bouw

  5 jaar geleden
  Ziekelijk, eens naar een psycholoog gaan kan ( misschien) helpen!? Zoniet zijn ze verloren voor de samenleving.
 • Artuur Lemmens

  5 jaar geleden
  Alweer zeeeeeer triest dat er, via door ouders gemanipuleerde kinderen, weer geld moet gepakt worden. Laat het kind eens kind zijn aub!
 • Ronnie Vandeur

  5 jaar geleden
  Thierry hou u mond. Ik ben blij voor deze jongen.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.