Andy Brigitte.
Volledig scherm
Andy Brigitte. © Twitter

Jongeman doodgestoken in Parijs, voorbijgangers delen zijn laatste momenten op sociale media: "Zij zijn even schuldig als moordenaar zelf"

MoordVrijdagavond in Parijs: een 22-jarige jongeman wordt neergestoken terwijl hij aan het wachten was op zijn trein. In plaats van te helpen, nemen verschillende voorbijgangers hun smartphone en beginnen ze beelden te verspreiden op sociale media. Dat Andy Brigitte op datzelfde moment aan het leegbloeden was, kon hen duidelijk niet deren. Anderhalf uur later zou hij de strijd op leven en dood verliezen.

25 reacties

 • willy zachel

  5 jaar geleden
  Dat is spijtig genoeg de mentaliteit van de hedendaagse mens en de hedendaagse technologie is daar grotendeels de oorzaak van Maar we kunnen de klok niet terug draaien en zullen daar toch moeten met leren leven !
 • Paul Baeten

  5 jaar geleden
  Voriuge week op de trein.Negen mensen zitten in de coupe.Zeven daarvan zitten de hele rit op hun speelgoed te spelen.Een oudere dame naast mij kijkt mij eens veelzeggend aan.
 • Jean De Grande

  5 jaar geleden
  Geen hulp bieden aan mensen in nood IS strafbaar, maar iemand moet het initiatief nemen om klacht in te dienen en ge moet geluk hebben dat de politie en justitie mee willen.
 • wesley netnem

  5 jaar geleden
  Zulke Filmers mogen ze van mij ook 5j vast steken wegens schuldigverzuim , het zijn lafaards !
 • Tina Colpaert

  5 jaar geleden
  Zwaar straffen eerste hulp bieden moet dus mede verantwoordelijk voor niks doen met hun rot film foto kes nemen en schadevergoeding eisen voor schenden privé!!!
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Rusland zet nieuw huurlingenleger ‘Convoy’ in op de Krim: “Tot de tanden gewapend”
  40

  Rusland zet nieuw huurlingen­le­ger ‘Convoy’ in op de Krim: “Tot de tanden gewapend”

  Het huurlingenleger van Wagner-baas Yevgeni Prigozhin kenden we al. Nu lijkt het erop dat Rusland op de Krim gebruik maakt van een nieuw huurlingenleger dat opereert onder de naam ‘Convoy’. “Hun uitrusting is spiksplinternieuw, en ze zijn tot de tanden bewapend”, aldus de niet zo objectieve journaliste Olga Skabejeva (37) - ook wel ‘de megafoon van Poetin’ genoemd. Dit is wat je moet weten over het nieuwste Russische huurlingenleger.