RV
Volledig scherm
© RV

Jongeman (23) getuigt over hoe zijn vriendin hem uithongerde, mishandelde en kokend water over hem heen goot

BuitenlandEen Britse man heeft in een aangrijpende documentaire op de openbare omroep BBC getuigd over hoe hij jarenlang mishandeld werd door zijn (intussen ex-)vriendin. Jordan Worth (23) hongerde Alex Skeel (23) uit tot hij nog maar 44 kilogram woog en ging hem te lijf met alles wat ze maar in handen kreeg, van een haarborstel tot een hamer. Haar geliefkoosde wapen: kokend water.

53 reacties

 • Marinka Debaveye

  3 jaar geleden
  Narcistische persoonlijkheidsstoornis! Ik heb het ook meegemaakt, ze zoeken een sterke man of vrouw, zonderen je volledig af van alles en iedereen en maken je overal zwart. Manipulatief als ze zijn, krijgen ze bij iedereen gelijk. Het is heel moeilijk om ervan af te geraken, maar het lukt!!
 • Elly van der Elst

  3 jaar geleden
  Man of vrouw. Maakt niets uit. Slachtoffer worden van een kwaadaardig narcist gebeurt soms zo langzaam...narcisten zijn meesterlijke manipulatoren zonder empathie. Vluchten is de boodschap.
 • Jimmy Vanhaeren

  3 jaar geleden
  Ik ben blij dat zoiets eindelijk eens in de media komt. Mijn mening is partnergeweld is niet geslachtsgebonden! Wij mannen krijgen daar ook mee te maken en ik vind dat heel moedig van die jongen om ermee naar buiten te komen. Ik moest dat jaren geleden ook gedaan hebben maar wij zijn te trots om toe te geven slaag te krijgen van je vrouw.
 • Carlos Simonis

  3 jaar geleden
  Heb mijn kinderen altijd verteld, wanneer je partner controlerend is en jaloers, gelijk kappen. Een relatie is gebouwd om elkander te vertrouwen en lief te hebben. Hun vrienden hoeven niet hun vrienden te zijn en visa versa. Als je elkaar wat gunt, en met elkaar blijft communiceren ( geen discussies) dan heb je een sterke basis. Gelukkig gaat het hun allemaal goed.
 • Maria van Osselaer

  3 jaar geleden
  inderdaad gebeurt het veel meer dan we denken, er zijn ook mannen gedood en zelfs blind gemaakt door hun aggresieve vrouw, een blinde man is zelfs op tv geweest, men kon de lidtekens zien , heel zijn gezicht stond vol lidtekens, ook zijn vrouw zit in bde gevangenis, ge ziet hij was de eerste niet.
 1. Amerikaan aangeklaagd voor moord uit 1993 nadat hij vorige maand servet weggooide

  Amerikaan aange­klaagd voor moord uit 1993 nadat hij vorige maand servet weggooide

  Jerry Westrom, een 52-jarige Amerikaan uit Minnesota, at een hotdog tijdens een hockeywedstrijd, veegde zijn mond schoon met een servet en gooide dat vervolgens in de vuilbak. Op dát moment hadden cold case-speurders gewacht. Het DNA van Westrom kon gelinkt worden aan de plaats delict van een moord uit 1993. De gebruikte techniek is dezelfde als in de zaak van de beruchte Golden State Killer: online DNA-databanken.