De omstandigheden van de zware klap worden nog onderzocht.
Volledig scherm
De omstandigheden van de zware klap worden nog onderzocht. © La Dépêche

Jongeman (19) verliest in één klap ouders, broer (11) en zus (14) bij frontale botsing in Zuid-Frankrijk

FrankrijkBij een zwaar verkeersongeval in het zuiden van Frankrijk, tegen de grens met Andorra, zijn in totaal zes mensen om het leven gekomen. Twee wagens botsten frontaal op de Route Nationale 20 ter hoogte van Savignac-les-Ormeaux. Vier slachtoffers behoren tot hetzelfde gezin. Eén gezinslid, een jongen van 19, zat niet in het voertuig en blijft als wees achter, melden Franse media.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.