Jongeren leggen bloemen op de plaats van het dodelijke incident.
Volledig scherm
Jongeren leggen bloemen op de plaats van het dodelijke incident. © Videostill

"Jonge Nederlander op Mallorca aangevallen door zelfde dadergroep als Carlo (27)”

“Er is die avond veel meer gebeurd dan het vreselijke drama dat Carlo overkwam”, dat vertelt een Nederlandse moeder aan de Telegraaf. Haar zoon werd mishandeld door dezelfde groep die Carlo Heuvelman (27) doodschopte op Mallorca.

23 reacties

 • Petrus Dijkzeul

  2 maanden geleden
  Dit geteisem denkt dat ze zich alles kunnen veroorloven, nu laat ze het maar eens voelen wat ze gedaan hebben, in een werkkamp met hen, dat op water en brood, geen vervroegde terugkeer in de maatschappij, 20 jaar = 20 jaar, zodat zij hun daden eens goed kunnen gaan overdenken.
 • Helga Geuens

  2 maanden geleden
  Hopelijk worden ze in spanje berecht en opgesloten.Tis toch niet te geloven,op reis gaan om keet te schoppen en iemand te vermoorden
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Het was eigenlijk moord. Als je iemand opwacht om hem in elkaar te slaan is het ook nog met voorbedachtheid. En in groep is er de bijkomende verzwarende omstandigheid van bendevorming. Als rechters nu eens ook die voor de hand liggende afwegingen zouden maken.
 • Danny Govaerts

  2 maanden geleden
  Als hier bewijzen van kunnen getoond worden. Dan is die groep niet instaat zich te gedragen en dan moeten ze maar een reis verbod krijgen van 3 tot 5 jaar en een gepaste straf voor bewezen baldadigheden. Want dan zullen dit niet de enige feiten zijn.
 • RONNY PLATTEEUW

  2 maanden geleden
  Ieder afzonderlijk in een klein kamertje en er met drie man een goed op kloppen zou de beste remedie zijn !