Jongeren leggen bloemen op de plaats van het dodelijke incident.
Volledig scherm
Jongeren leggen bloemen op de plaats van het dodelijke incident. © Videostill

"Jonge Nederlander op Mallorca aangevallen door zelfde dadergroep als Carlo (27)”

“Er is die avond veel meer gebeurd dan het vreselijke drama dat Carlo overkwam”, dat vertelt een Nederlandse moeder aan de Telegraaf. Haar zoon werd mishandeld door dezelfde groep die Carlo Heuvelman (27) doodschopte op Mallorca.

23 reacties

 • Petrus Dijkzeul

  1 jaar geleden
  Dit geteisem denkt dat ze zich alles kunnen veroorloven, nu laat ze het maar eens voelen wat ze gedaan hebben, in een werkkamp met hen, dat op water en brood, geen vervroegde terugkeer in de maatschappij, 20 jaar = 20 jaar, zodat zij hun daden eens goed kunnen gaan overdenken.
 • Helga Geuens

  1 jaar geleden
  Hopelijk worden ze in spanje berecht en opgesloten.Tis toch niet te geloven,op reis gaan om keet te schoppen en iemand te vermoorden
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Het was eigenlijk moord. Als je iemand opwacht om hem in elkaar te slaan is het ook nog met voorbedachtheid. En in groep is er de bijkomende verzwarende omstandigheid van bendevorming. Als rechters nu eens ook die voor de hand liggende afwegingen zouden maken.
 • Danny Govaerts

  1 jaar geleden
  Als hier bewijzen van kunnen getoond worden. Dan is die groep niet instaat zich te gedragen en dan moeten ze maar een reis verbod krijgen van 3 tot 5 jaar en een gepaste straf voor bewezen baldadigheden. Want dan zullen dit niet de enige feiten zijn.
 • RONNY PLATTEEUW

  1 jaar geleden
  Ieder afzonderlijk in een klein kamertje en er met drie man een goed op kloppen zou de beste remedie zijn !
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Enige arrestant in fatale mishandeling Mallorca vrijgelaten, lijkt niet te hebben geslagen of geschopt
  SPANJE - NEDERLAND

  Enige arrestant in fatale mishande­ling Mallorca vrijgela­ten, lijkt niet te hebben geslagen of geschopt

  De enige verdachte die is opgepakt in Palma de Mallorca in verband met de fatale mishandeling van de Nederlandse toerist Carlo Heuvelman afgelopen week, is weer vrij, meldden Spaanse media. De 18-jarige Nederlander lijkt de 27-jarige toerist uit Waddinxveen (Zuid-Holland), die ernstig hersenletsel opliep en zondag in een ziekenhuis in Palma overleed, niet te hebben geslagen of geschopt.