Rv
Volledig scherm
© Rv

Jonge kerel bekent dat hij naalden in aardbeien stopte: "Ik deed het voor de grap"

SabotageEen jonge kerel heeft bekend dat hij naalden in Australische aardbeien gestopt heeft. Hij deed het naar eigen zeggen "voor de grap". De arrestatie gebeurde al enkele dagen geleden. Intussen zijn de nodige copycats opgedoken, het gevaar is dus nog niet helemaal van de baan.

32 reacties

 • Michael De Brauwer

  3 jaar geleden
  Gerry Cle ,ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden!
 • Tina Colpaert

  3 jaar geleden
  Toffe grap wel laat hem er een paar van opeten eens kijken hoe lachwekkend het dan nog is en de geleden schade vd sector ook nog eens uit zijn zak betalen die gaat garantie nie veel grapjes meer uithalen in zijn zielig leventje!
 • Leopold Vanhoof

  3 jaar geleden
  Deze verdient een strenge straf, waar gaat dat naartoe als men zo de voeding begint te saboteren. Ik vertrouw de voedingssector nog niet en als er dan zo 'n paljassen gaan beginnen kan de straf niet streng genoeg zijn.
 • Anthony van der Borght

  3 jaar geleden
  Ze gaan er voor boeten.. ze zullen niet lachen daar mag je zekker van zijn !!!
 • Gerry Cle

  3 jaar geleden
  Ongelooflijk, hoe kan men nu zulke gevaarlijke grappen uithalen? Het is tegenwoordig wel mode om egoïstisch te zijn en totaal geen empathie te hebben met anderen maar dit is er ver over.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!