Jonge Britse gaat viraal na eerlijk antwoord: “Ik ben niet de grootste fan van de koningin of de monarchie in het algemeen”

Terwijl het nieuws over het overlijden van koningin Elizabeth II zich over de wereld verspreidde, sprak CNN-journalist Scott McLean met mensen die zich bij Windsor Castle verzamelden. McLean werd verrast door de eerlijkheid van deze jonge vrouw. “Ik denk dat het behoorlijk triest is als iemand in die situatie komt”, reageerde Kate, voordat ze eraan toevoegde dat ze “niet de grootste fan is van de koningin of van de monarchie in het algemeen”.

45 reacties

 • Sharon Janssen

  3 maanden geleden
  Het ergste is nog dat hier in Nederland men komt met een extra nieuws-uitzending wegens het overlijden van een hoogbejaarde vrouw in het buitenland..
 • Cecarine De Smet

  3 maanden geleden
  Tenminste een eerlijk antwoord. Ik zou hetzelfde antwoorden over de Belgische monarchie!
 • Freek Pieters

  3 maanden geleden
  Zeer verstandige dame! Britten hunkeren naar lang vervlogen, voor hen, sprookjesachtige verleden. Wat maakt het uit wat die adel doet of denkt, de dag dat ‘zij’ voorop gingen in de strijd tegen onrecht, is passé. Afschaffen en subsidies aan volk geven.
 • Philippe De Vleeschouwer

  3 maanden geleden
  Dat een journalist verrast is door iemand die zijn/haar waarheid verteld is geen wonder.
 • roger boons

  3 maanden geleden
  hele verstandige dame top .
 1. Mama uit Texas vindt na 51 jaar eindelijk via DNA-test haar dochter terug die als peuter ontvoerd werd

  Mama uit Texas vindt na 51 jaar eindelijk via DNA-test haar dochter terug die als peuter ontvoerd werd

  1971, Fort Worth, Texas. Melissa Highsmith is een peuter van 21 maanden. Haar mama Alta Apantenco staat er alleen voor en zoekt een babysit die tijdens Alta’s werkuren op Melissa moet passen. Zelf zal ze die vrouw nooit ontmoeten: het is Alta’s huisgenote die op 23 augustus 1971 de kleine Melissa toevertrouwt aan de oppas. Die komt nooit terug met het kind. Melissa blijft meer dan 50 jaar spoorloos, tot haar familie haar uiteindelijk kan opsporen via een online DNA-databank. Kerst valt vroeg dit jaar voor de familie.
 1. Toekomstige opvolger van Kim Jong-un? ‘Geheime’ dochter van Noord-Koreaanse leider maakt tweede publieke verschijning in week tijd
  Play

  Toekomsti­ge opvolger van Kim Jong-un? ‘Geheime’ dochter van Noord-Koreaanse leider maakt tweede publieke verschij­ning in week tijd

  De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un (38) is duidelijk fan van ‘breng je kind naar het werk’-dag. Zo zijn er opnieuw beelden verschenen van de leider en zijn 10-jarige dochter, die iets meer dan een week geleden haar eerste openbare verschijning maakte. Ook deze keer staan vader en dochterlief trots te lachen naast een gigantische ballistische raket. Naar aanleiding van de beelden wordt gespeculeerd dat het kind, wiens naam Kim Ju Ae zou zijn, haar vader in de toekomst zal opvolgen.