Jonge Britse gaat viraal na eerlijk antwoord: “Ik ben niet de grootste fan van de koningin of de monarchie in het algemeen”

Terwijl het nieuws over het overlijden van koningin Elizabeth II zich over de wereld verspreidde, sprak CNN-journalist Scott McLean met mensen die zich bij Windsor Castle verzamelden. McLean werd verrast door de eerlijkheid van deze jonge vrouw. “Ik denk dat het behoorlijk triest is als iemand in die situatie komt”, reageerde Kate, voordat ze eraan toevoegde dat ze “niet de grootste fan is van de koningin of van de monarchie in het algemeen”.

45 reacties

 • Sharon Janssen

  5 maanden geleden
  Het ergste is nog dat hier in Nederland men komt met een extra nieuws-uitzending wegens het overlijden van een hoogbejaarde vrouw in het buitenland..
 • Cecarine De Smet

  5 maanden geleden
  Tenminste een eerlijk antwoord. Ik zou hetzelfde antwoorden over de Belgische monarchie!
 • Freek Pieters

  5 maanden geleden
  Zeer verstandige dame! Britten hunkeren naar lang vervlogen, voor hen, sprookjesachtige verleden. Wat maakt het uit wat die adel doet of denkt, de dag dat ‘zij’ voorop gingen in de strijd tegen onrecht, is passé. Afschaffen en subsidies aan volk geven.
 • Philippe De Vleeschouwer

  5 maanden geleden
  Dat een journalist verrast is door iemand die zijn/haar waarheid verteld is geen wonder.
 • roger boons

  5 maanden geleden
  hele verstandige dame top .
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.