EPA
Volledig scherm
© EPA

Johnson wil Brexit-stemming voor Kerstmis

De Britse premier Boris Johnson wil dat het parlement nog voor kerstmis over zijn Brexitdeal stemt. Dat zei de leider van de Conservatieve partij vandaag bij de voorstelling van het verkiezingsprogramma in Birmingham.

2 reacties

 • Christle Rondags

  2 jaar geleden
  De liberalen hebben zich laten vangen door de angsten van de lagere klasses niet serieus te nemen... De EU is ongetwijfeld onmisbaar, hier op het vasteland echter veel meer dan in het VK. Als je dan niets serieus neemt en amper komt opdagen om te stemmen ... dan verlies je al snel met 51%/49%. Hebben de conservatieven aan migratiedemagogie gedaan? Zeker, maar neem ze dat eens kwalijk?
 • monique bolen

  2 jaar geleden
  Inderdaad mooi kerstcadeau, uw land in de vernieling leiden.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Omstreden Belgische manager verlaat Russische oliegigant Rosneft

  Omstreden Belgische manager verlaat Russische oliegigant Rosneft

  Na het vertrek van de voormalige Duitse bondskanselier Gerhard Schröder uit de raad van toezicht, wordt het Russische staatsoliebedrijf Rosneft geconfronteerd met een leegloop van buitenlandse managers. Vijf buitenlandse managers met de rang van vicepresident, afkomstig uit België, Frankrijk, Ierland, Kroatië en Oezbekistan, hebben al ontslag genomen. Dat meldt het persbureau Reuters op basis van bronnen. De Belgische manager in kwestie is Didier Casimiro, schrijft ‘De Tijd’.