Kersvers president Joe Biden ondertekent zijn eerste presidentiële decreten in het Oval Office. Op de achtergrond familiefoto's, met ook zijn overleden zoon Beau Biden.
Volledig scherm
Kersvers president Joe Biden ondertekent zijn eerste presidentiële decreten in het Oval Office. Op de achtergrond familiefoto's, met ook zijn overleden zoon Beau Biden. © AP

Joe Bidens overleden zoon Beau zit mee in het Witte Huis

Joe Bidens zoon Beau overleed in 2015 op amper 46-jarige leeftijd aan een hersentumor. Bij het afscheid van zijn thuisstaat Delaware dinsdagavond zei Joe Biden met tranen in de ogen dat het eigenlijk zijn zoon Beau had moeten zijn die zou worden ingezworen als nieuwe president van de VS. Beau Biden is er nu toch bij, daar in het Witte Huis. Op foto’s achter de Resolute Desk in het Oval Office, de werkplek van zijn vader Joe.

4 reacties

 • Kris Vossen

  1 maand geleden
  Ik weet zeker dat president Joe Biden zijn werk naar meer dan behoren zal doen. De Amerikanen mogen blij zijn met zo een president.
 • Jozef Beunen

  1 maand geleden
  Is er dan terug een fotograaf van de president aanwezig? Onder Obama was dit Pete Souza en zijn foto’s waren fantastisch. Ik dacht dat Trump met deze traditie gebroken had, of anders is er weinig van bekend. Is dat bij Biden terug?
 • Liz De Vuyst

  1 maand geleden
  Een familieman zoals Obama destijds is wat het Witte Huis en de VS terug nodig hebben!
 • Monique Moens

  1 maand geleden
  Terug een hechte warme familie in het witte huis. Niet de jetsetters zoals de familie Trump die stonden te dansen en te feesten bij de beelden van de bestorming van het Capitool
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!