De Amerikaanse president is momenteel op bezoek in Zuid-Korea.
Volledig scherm
De Amerikaanse president is momenteel op bezoek in Zuid-Korea. © AFP

Joe Biden zet handtekening onder 40 miljard aan steun voor Oekraïne

De Amerikaanse president Joe Biden heeft zijn handtekening gezet onder een militair steunpakket van 40 miljard dollar (38 miljard euro) voor Oekraïne. Dat maakte het Witte Huis bekend. Biden is momenteel op bezoek in Zuid-Korea.

13 reacties

 • hans voet

  1 maand geleden
  40 miljard is voor de VS een klein bedrag in alle opzichten. Wat Poetin doet in Rusland is zijn zaak, maar hun Amerkaanse miserie exporteren gaat te ver. Wat exporteert Biden naast wapens en oorlog ? Vernieling van infrastructuur op grote schaal, arbitraire executies, foltering, verkrachting en dit allemaal ingepakt in een dikke laag leugens. De tijd is rijp om die export te stoppen. Onderschat het effect ervan niet op het doen en laten van de Chinese dictatuur. Die kijken toe, zeker weten
 • Lisette Theunis

  1 maand geleden
  Amerikanen zijn nog geen socialisten. Bij Amerikanen is niets gratis. Het zijn altijd achtergestelde zakenbelangen, leningen en opbrengsten. Ze maken dat anderen hun rekening doet kloppen.
 • Christine Laevers

  1 maand geleden
  40 miljard is voor de VS een klein bedrag in alle opzichten. Wat Poetin doet in Rusland is zijn zaak, maar zijn Russische miserie exporteren gaat te ver. Wat exporteert Poetin naast gas en petroleum ? Vernieling van infrastructuur op grote schaal, arbitraire executies, foltering, verkrachting en dit allemaal ingepakt in een dikke laag leugens. De tijd is rijp om die export te stoppen. Onderschat het effect ervan niet op het doen en laten van de Chinese dictatuur. Die kijken toe, zeker weten.
 • Jan Jansens

  1 maand geleden
  Goed zo Joe Biden ! De Russen moeten zich onvoorwaardelijk overgeven en het land verlaten. Alle oorlogsmisdadigers moeten berecht worden. (Poetin inbegrepen) Alle schade moet door de Russen betaald worden. Dat mogen de enige voorwaarden zijn! De Westerse wereld moet onmiddellijk alle invoer van energie uit Rusland stoppen. Anders blijft dat spelletje nog maanden duren en schiet er niets meer over van Oekraine.
 • gilberte Vergaelen

  1 maand geleden
  Een normale mens vraagt zich af waar al die miljarden vandaan komen! Biden nog een zakkenvuller, ze zullen in Amerika nog roepen op Trump